A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Elfogták a nagyoroszi gázolót: ez az ember okozta a 18 éves Krisztián halálát


A rendőrség elfogta azt a sofőrt, aki szerda hajnalban halálos közúti balesetet okozott.


Ahogyan arról korábban is beszámoltunk, gázolás történt szerdán hajnalban Nagyorosziban, a Patak felé vezető Petőfi úton. A gyalogos a baleset következtében olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A jármű vezetője a baleset helyszínéről segítségnyújtás nélkül továbbhajtott. A police.hu tájékoztatása szerint azonban elfogták a tettest: egy 29 éves szlovák férfi ütötte el a 18 éves Krisztiánt.

A rendőrök a forrónyomos intézkedések eredményeként beazonosították, gyanúsítottként kihallgattak, majd őrizetbe vették a férfit. A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya halált eredményező közúti baleset okozása vétség, továbbá veszélyhelyzetet előidéző által elkövetett segítségnyújtás elmulasztása bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a szlovák állampolgár ellen. A napokban pedig előterjesztést tesznek a férfi letartóztatásának indítványozására.

A tragikus balesettel kapcsolatban több elképesztő részlet is kiderült. A faluban lakók között gyorsan terjedt a baleset híre, azt is rebesgették, hogy talán szándékos gázolás történt, de ezt több helybeli cáfolta. Krisztiánt mindenki jóravaló, rendes fiatalembernek ismerte, segítőkész volt, komoly terveket szövögetett.

A gázolás olyan fejsérüléseket okozott, hogy az először érkezők tévesen azonosították az áldozatot. Ők a családtagokon keresztül a 23 éves Ádám édesanyját értesítették, aki teljesen sokkos állapotba került, kiszaladt a buszmegállóhoz. Csak mintegy hét-nyolc méteres távolságból tekintette meg az áldozatot, de egyértelműen felismerte, nem az ő gyermeke fekszik ott. Alig fél órával később Ádám is jelentkezett, hogy él, külföldön tartózkodik.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések