A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Halálra gázoltak egy fiatal férfit Nagyorosziban, a rendőrség keresi a sofőrt


Meghalt a gyalogos, akit Nagyoroszi belterületén ütött el az ismeretlen gépkocsivezető. A rendőrség keresi a tettest.


A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya ismeretlen tettes ellen nyomozást folytat segítségnyújtás elmulasztása bűntett és halálos baleset gondatlan okozása vétség gyanúja miatt.

A rendőrség tájékoztatása szerint július 14-én 2 óra 20 perc körül Nagyorosziban, a Petőfi úton egy eddig ismeretlen személy gépjárművel elütötte az úttesten tartózkodó férfit. A gyalogos a baleset következtében olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Az ismeretlen személy az elütést követően nem állt meg, és nem nyújtott tőle elvárható segítséget a sérült részére, hanem továbbhajtott a helyszínről.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság arra kéri a lakosságot, hogy aki balesettel, vagy az ismeretlen gépjármű vezetőjével kapcsolatosan bármilyen érdemleges információval rendelkezik, tegyen bejelentést személyesen a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányságon (Salgótarján, Rákóczi út 40.), illetve hívja a nap 24 órájában elérhető 06-80-/555-111-es Telefontanú zöldszámát, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számot.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések