A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Az ENSZ egyik vezetője szerint a magyar gyerekek keresztény értékekre való nevelése miatt kell kizárni hazánkat az unióból


A nemzetközi emberi jog alapján mindenki maga dönthet saját neméről, és ezt az államoknak tudomásul kell venniük, sőt, jogi védelmet kell adniuk a nemváltóknak. Az ENSZ LMBTQ- és gender-ügyi szakértője, Victor Madrigal-Borloz közlése szerint a magyar gyerekek keresztény értékeken és magyar identitáson alapuló nevelése csak az LMBTQ-emberek iránti előítéletek állandósítását szolgálja, így hát Magyarországot ideje volna kizárni az Európai Unióból.


A szakértő olyan bagatell kérdésekkel, mint illetékesség (ami neki nincs) és tagállami hatáskör (ami nekünk viszont van) nem foglalkozik – írja a 2022plusz.hu.

A portál kifejti: arra sem kellene időt pazarolni, hogy a nemváltás nem lehetséges; a hormonkezelés és a nemváltó műtét nem változtatja meg a biológiai realitásokat, hiszen biológiai nemünk a magzati fejlődéssel és a genetikával kezdődik, és áthatja minden sejtünket. S ha már megemlítettük az etikát, feltehetjük a kérdést: azok az orvosok, akik egészséges szerveket távolítanak el pácienseik testéről, s funkciójukat ellátni képtelen szervutánzatokat építenek rájuk pusztán azért, hogy a betegek mentális zavarát erősítve kiszolgálják az LMBT-ideológia követeléseit, hogyan vélekednek az orvosi esküjük azon részéről, amely így szól:

Legfőbb törvénynek tekintem a betegek testi és lelki gyógyítását, a betegségek megelőzését.

Vajon mi vezérli – a fizetségen kívül persze – azokat az orvosokat, akik teljesen egészséges gyerekeket tömnek hormonokkal, s teszik őket egy életre meddővé, és az esetek döntő többségében súlyosbítják mentális problémáikat? – teszi fel a kérdést a 2022plusz.hu. És vajon mi vezérelte annak a férfinak az orvosait, aki „gendersemleges sárkánnyá” operáltatta magát – az íriszét átszínezték, a nyelvét kettévágták, az orrát átalakították, a fülét levágták, a koponyájára 18 szarvat operáltak, kasztrálták, s a fogait is sárkány-kompatibilisre csiszolták?

Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozatának 26/3. cikke kimondja, hogy

a szülőket elsőbbségi jog illeti meg a gyermekeiknek adandó nevelés megválasztásában.

Végül pedig jegyezzük meg, hogy a magyar országgyűlés 2020. május 19-i plenáris ülésén kétharmados többséggel fogadta el azt a törvényt, amely nem teszi lehetővé a nemváltó műtétek jogi elismerését Magyarországon, így a személyazonosító adatok mindenkor a biológiai nemet kell, hogy rögzítsék.

Tekintettel arra, hogy a biológiai nem teljes megváltoztatása nem lehetséges, jogszabályban szükséges rögzíteni, hogy ennek megváltoztatására az anyakönyvi nyilvántartásban sincs lehetőség

– fogalmaz a dokumentum.

Forrás: 2022plusz.hu

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések