A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Aknavető gránátra bukkantak


A logisztikai központ építési területéről szállították el az éles löveget.


A Wellis Magyarország Zrt. már birtokba vette azt az ózdi üzemet, amelyet a városból kivonuló ABB hagyott üresen néhány hónappal ezelőtt. A prémium minőségű szanitereket gyártó cég a borsodi településen 8,5 milliárd forintot beruházást hajt végre, amelyhez a magyar kormánytól 3 milliárd forintos, vissza nem térítendő támogatást kaptak.

Odaszállították

A meglévő üzemcsarnok mellett – önkormányzati területen – egy logisztikai központot is épít a cég, amelynek a kivitelezése már zajlik. A szerkezetépítés során azonban egy nem várt tárgyra, egészen pontosan egy aknavető gránátra bukkantak. Információink szerint a löveg a közelmúltban került a munkaterületre. Mivel az építéshez földet és kavicsot is szállítanak Szlovákiából Ózdra, vélhetően az egyik ilyen szállítmányban volt benne az aknavető.

A munkagép kiforgatta a földből, akkor lettek rá figyelmesek a munkások, akik azonnal értesítették a rendőrséget, valamint a tűzoltóságot. Nem sokkal később a tűzszerészek is megérkeztek Ózdra, akik elszállították az egyébként éles löveget.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések