A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Térdelést és pénzt követelünk az amerikaiaktól! – Politikai Hobbista Gubík Lászlóval

Az amerikaiak, egy angol író felbujtására, elkövették a legnagyobb bűnt, amit ismer a századunk: a kulturális kisajátítást. Elrabolták a magyaroktól a magyar és római katolikus Kempelen Farkas, hogy az általa készített sakkozó géppel együtt angolszász és protestáns istent gyártsanak belőle az "Amerikai Istenek"-ben.

A PDSZ átvette a legklasszikusabb haladó gyakorlatot, és olyat követelnek, amit már megkaptak. Nekik nem elég, ha a tanárokat és az iskolai dolgozókat oltják be soron kívül, ők azt követelik, hogy a tanárokat és az iskolai dolgozókat oltsák be soron kívül. Lehet, ennek is ott kell keresni az eredőjét, mint az iskolák csökkenő színvonalában, a kontraszelekcióban.

“Kurva jók vagyunk azokon a gólyalábakon, de inkább ne mutasd be rólunk a filmet!” – valami ilyesmit üzenhettek a freeSZFE mozgalmárai Gulyás Mártonnak, aki némi duzzogást követően fegyelmezetten követte az utasítást.

A második félidőben Gubík László, felvidéki magyar társadalomépítő és közösségszervező csatlakozott a Hobbistához, aki csak azért nem felvidéki politikus, mert ahhoz szlovák állampolgárság is kellene, neki pedig az nincs, miután a szlovákok megfosztották tőle a demokrácia és az Európai Unió legnagyobb dicsőségére. Hogy a 10 évvel ezelőtti vagy a mai Szlovákia komfortosabb egy magyarnak, az pedig nem a szlovákokon múlik, hanem azon, hogy mennyire erősek a magyarok a Kárpát-medencében.


Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések