Apák verse: az apákról úgy általában ritkán esik szó, pedig sok jó édesapa van a világon – mondta Fábián Zoltán énekes. Most debütált a készülő Őrzöm a lángot című lemezének új dala.


Fábián Zoltán húsz éve tartotta az első koncertjét Marosvásárhelyen, azóta van jelen a magyar zenei életben, korábban a Hungarica énekeseként tett szert népszerűségre. Ennek apropóján készül az új jubileumi lemeze, mely a H-Music gondozásában fog megjelenni, valószínűleg az év végén. Új lemezéről tett közzé egy szívhez szóló dalt, mely az apák és gyermekek kapcsolatáról szól.

– Thököly Vajk költő barátom tollából fakad ez a hiánypótló darab és Deme Tamással szereztük a zenéjét.

👉 Azért is tartom hiánypótló műnek, mert az apákról úgy általában ritkán esik szó, pedig sok jó édesapa van a világon.


Fontosnak tartom ebben az önmagából egyre inkább kiforduló világban, hogy olyan nyomokat hagyjunk az utódainknak, mely az általunk képviselt helyes útra vezeti őket – mondta lapunknak Fábián Zoltán, akinek a kislánya is szerepel a videóban.

A közreműködőknél az alkotó figyelt arra, hogy a barátságon felül minden zenész szülő legyen, így került képbe Juhász Róbert dobos (Firkin) és Tumbász Márton népzenész is. A videóklip Zimányi Norbert operatőr munkáját dicséri, aki nagyon rövid idő alatt profi munkát végzett.