Tom Jones új dala, a One More Cup of Coffee Bob Dylan régi dala. Dylan az 1976-ban megjelent Desire című, legendásan jó – csak az Egyesült Államokban kétmillió példányban értékesített – stúdióalbumára énekelte fel először, de az eltelt négy évtized alatt szemernyit sem vesztett értékéből.


A Grammy-díjas walesi szupersztár régóta és biztos kézzel dolgozza fel a Nobel-díjas amerikai énekes, dalszerző egyik-másik dalát. Számomra ezzel – a szerdán már videóklippel együtt is közzétett – felvétellel a maximumot nyújtja: ezt már nem lehet fokozni. (Az ikonikus dalt a The White Stripes alternatív rockot játszó zenekar és Robert Plant angol zenész, a Led Zeppelin egykori rockzenekar dalszerző-énekese is feldolgozta korábban.)

Tom Jones április 23-án megjelenő Surrounded by Time című új stúdióalbumának egyik dalaként először március közepén adták ki, és mivel az első négy napban, amikor napszakonként újrahallgattam, szitált a hó, nekem ez a szerelemről, veszteségről és az idő múlásáról szóló remek dal már mindig összefonódik a csípős széllel és szállingózó hóval kísért (kora) tavaszi napokkal. Ráadásul az előadó hangja nyolcvanévesen is olyan tiszta, mint a hó.