A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Barabás Botond lett a szolnoki Szigligeti Színház új igazgatója


– A színház élére július 1-jétől a Szigligetit 17 éve erősítő Jászai-díjas színművészt, Barabás Botondot nevezem ki.


A RepTárat továbbra is Kovács Ákos vezetheti, új igazgatói ciklusa május 1-jétől indul – mondta Szalay Ferenc szolnoki polgármester, aki szerint a beérkezett pályázatokról a szakbizottságok és az önkormányzati képviselők véleménye alapján döntöttek.

👉 – Nagyon örülök a kinevezésnek – árulta el a Szóljon.hu-nak Barabás Botond.


A Jászai Mari-díjas színművész szerint kinevezését hosszú, pár hónapos munka és többéves felkészülés előzte meg, de az igazi munka még csak most kezdődik, amit izgatottan vár.

👉 – Bízunk benne, hogy egy annyira színes, izgalmas és értékes színházat tudunk megvalósítani, amely nemcsak a szolnokiak, hanem a környéken élők örömére is szolgál majd, és reméljük, az egész ország figyelmét felkeltjük vele.


Próbáljuk új lendülettel és új energiával továbbvinni azokat a sikereket, amelyeket a korábbi igazgató, Balázs Péter elért. Köszönöm mindenkinek a támogatását, és köszönöm azoknak, akik mellettem álltak – mondta a megyei hírportálnak a színművész.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések