A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Súlyosan megsérült az ittasan quadozó jászteleki sofőr


A jármű jobb első kereke kiesett, ezt követően felborult.


A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint szombaton egy személyi sérüléssel járó közúti baleset történt. A rendőrök egy személyt fogtak el az ellene érvényben lévő körözés alapján, valamint négy ittas gépjárművezetővel szemben intézkedtek.

Egy helyi lakos szombaton a délutáni órákban Jásztelek belterületén közlekedett egy quaddal, amin egy embert szállított. Haladása során a jármű jobb első kereke kiesett, és a gépjármű irányíthatatlanná vált. Az utas leugrott a járműről, ami ezt követően a sofőrrel együtt felborult. A rendőri ellenőrzés során a járművezetővel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott. A baleset következtében a sofőr súlyos sérülést szenvedett.

A Jászberényi Rendőrkapitányság járművezetés ittas állapotban vétség elkövetése miatt indított eljárást.

A rendőrség nem győzi elégszer hangsúlyozni, hogy az ittas járművezetés potenciális balesetveszélyt hordoz magában! Az ittas járművezetők nem csak saját, de mások testi épségét is veszélyeztetik! A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai kiemelt figyelmet fordítanak az ittas vagy bódult állapotban közlekedő, szabályszegő járművezetők forgalomból történő kiszűrésére.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések