A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Budapesti férfit vettek őrizetbe Nyíregyházán


Rendőrségi összefoglaló.


A Mátészalkai Rendőrkapitányság munkatársai 2021. április 10-én Mátészalkán elfogtak egy 63 éves ópályi lakost. A férfi ellen a Mátészalkai Rendőrkapitányság adott ki körözést, mivel a részére korábban kiszabott pénzbírságot nem fizette meg, ezért azt a Mátészalkai Járásbíróság elzárásra változtatta át. A rendőrök a férfit előállították és őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai vontak ellenőrzés alá 2021. április 10-én egy személygépkocsival közlekedő 30 éves budapesti lakost. Az intézkedés alatt a rendőrök megállapították, hogy a járművezető úgy vett részt a közúti forgalomban az általa vezetett gépkocsival, hogy őt a Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. kerületi Rendőrkapitányság Szabálysértési Hatósága a járművezetéstől jogerősen eltiltotta. A rendőrök a férfit járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt a rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések