A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Salma Hayek 54 évesen is olyan dögös, hogy már hihetetlen - Fürdőruhában mutatta meg, mitől döglik a légy


Azt is eláruljuk, melyik filmben láthatod legközelebb őt ebben a fergeteges formában!


Nem csak Jennifer Lopez, és Halle Berry mondhatja el magáról, hogy az ötödik X felett vannak a legjobb formában, hanem Salma Hayek is, aki 54 évesen nem csak smink nélkül gyönyörű, hanem fürdőruhában is vadító, és ha úgy tartja kedve, a retus nélküli valóságról időnként irigylésre méltó fotókat is posztol Instagramon!

A mexikói színésznőn pedig nem fog a kritika, elég csak arra gondolni, hogy pár hónapja például büszkén állt bele az őt ért vádakba, miszerint érdekből ment hozzá a francia milliárdoshoz, François-Henri Pinaulthoz, hülyeségnek tartja ezeket a feltételezéseket, hiszen 15 éve élnek boldog házasságban és köszöni jól van! Ez a lelki harmónia pedig a képeiből is árad!

Salma Hayek szépségét, na meg tehetségét pedig hamarosan újabb filmben csodálhatjuk meg, ugyanis már biztos, hogy ő is feltűnik Ridley Scott Oscar-esélyes filmjében, a Gucci dinasztia történetét bemutató, The House of Gucciban. A Lady Gaga által megformált Patrizia Reggiani barátnőjét, Pina Auriemmat alakítja majd, akit végül 25 év börtönre ítéltek a bérgyilkosság megszervezése miatt. Így pedig még több okunk van, hogy izgatottan várjuk a film év végére tervezett premierjét, ami reméljük nem csúszik majd!


Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések