A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Most már hivatalos: Kim Kardashian gazdagabb, mint hitted!


Kim Kardashian egy méregdrága nő - ez pedig már hivatalosan is bizonyított. A celebmami nemrég felkerült arra a listára, ahová talán mindig is vágyott.


Most már hivatalos: Kim Kardashian milliárdos lett a Forbes Magazin szerint - azok kerülhetnek fel erre a listára, akiknek a vagyona hivatalosan több, mint egymilliárd dollár.

Tavaly sokan azt hitték, hogy Kim már fent van a listán, ám kiderült, hogy akkor még 100 millió dollár hiányzott az álomhatárhoz - ám idénre ezt is megszerezte.

De nem a 40 éves Kim az egyetlen milliárdos a celebcsaládban: húga, Kylie Jenner 23 éves, de már egy ideje milliárdos, ami a valóságshow mellett főként saját, igen jól menő sminkmárkájának köszönhető.

Kim Kardashian is a show-ból lett gazdag, ám egy ideje nagyon népszerűek saját márkái, többek között a Skims, illetve a KKW Beauty és a KKW Fragrance

Kim jelenleg a 2674. a milliárdosok listáján, férje-exférje, Kanye West az 1750.

A hivatalos lista élén az Amazon alapítója, Jeff Bezos áll 177 milliárddal, a második a Tesla alapítója, Elon Musk 151 milliárddal.


Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések