A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Bódi Sylvi kihasználta a jó időt, és kirakta a hatalmas melleit – fotók


Húsvétkor beköszöntött a tavasz, ennek örömére Bódi Sylvi egy falatnyi ruhában kertészkedett, és erről készült is pár szexi kép.


2002-ben az Év Playmate-je lett Bódi Sylvi, akit azóta is rengetegen imádnak, hiszen egyesek számára ő a megtestesült álomnő, és ez nem véletlen: a gyönyörű modell képes még a leghétköznapibb dolgokat is feltölteni vadító szexualitással, legyen az a kertészkedés, főzés, borozgatás, szüretelés vagy a hóban fetrengés – utóbbit nemrég szinte teljesen meztelenül csinálta.

Bódi Sylvi most kihasználta a húsvéti jó időt, és egy aprócska felsőben ment ki a kertbe, hogy zöldségből csináljon magának nyuszi füleket, meg persze elvégezzen pár ház körüli munkát – ennek pedig valószínűleg nagyon örültek a szomszédok, hiszen elég szerencsésnek számít az, akit ilyen látvány fogad kapálás közben.

A híresség pár tuti tippet is adott azoknak, akik komposztálót szeretnének, ugyanis ő maga is csinált egyet nemrég, ráadásul elég tetszetős lett, mivel virágokkal dekorálta ki. Ezek alapján jól járnak azok, akik követik Bódi Sylvit Instagramon, hiszen nemcsak szexi képeket kapnak tőle, hanem hasznos tanácsokat is.

Itt lehet megtekinteni Bódi Sylvi posztját:


Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések