A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Krisztusgyalázó plakát jelent meg Baranyi Krisztina kerületében


Ráadásul nagycsütörtökön...

Baranyi Krisztináék vagy elfelejtették, hogy közeleg a húsvét, vagy nem ünneplik Krisztus feltámadását, mindenesetre egy kereszténygyalázó plakát jelent meg nagycsütörtökön a IX. kerületi Ferenc téren. Az „alkotás” a keresztre feszített Jézust ábrázolja, a Megváltó bordájánál lévő sebből azonban nem vörös, hanem szivárványszínű vér folyik.


Nem nehéz kitalálni, hogy a szivárvány ebben az esetben nem az Isten és az ember között köttetett szövetség szimbóluma, hanem az LMBTQ mozgalom jelképe. A plakát arra a Ferenc térre került ki, ahol a mai napon egy szivárványszínű BLM-szobrot is állított a baloldali városvezetés.

Szerencsére azonban vannak, akik nem hagyják annyiban, hogy Baranyi Krisztináék a kereszténységet gyalázzák:

a Légió Hungária nevű jobboldali szervezet hamar korrigálta a gyalázatos plakátot.


Amennyire tudták, matricákkal takarták el a Krisztusból „ömlő” LMBTQ-folyamot.


Több matricán is a „STOP LMBTQSTB PROPAGANDA” felirat olvasható, amit tavaly nyáron a szervezet egyik vezetőségi tagja festett fel a fővárosi önkormányzat épülete elé, az ellen tiltakozva, hogy számos közintézményre – köztük a Városházára is – kikerült a szivárványszínű zászló. A történet érdekessége akkor az volt, hogy a feliratot elhelyező hazafit néhány órán belül őrizetbe vette a rendőrség, nem úgy, mint Karácsony Gergelyt, aki pár héttel korábban a pesti rakpartra fújta fel a „STOP BUDAPEST ADÓ” szöveget.

Időközben a Plakátváros elismerte, hogy az önkormányzat nyitott kulturális pályázatán nyertek forrást a Krisztusgyalázó plakát kihelyezésére, amely azonban az ő értelmezésükben nem sértő a keresztényekre nézve.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések