A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kórházba került Gyurcsány Ferenc


"Vigyázzatok a pókokkal!"


Gyurcsány Ferenc két napja, április 7-én még az Országgyűlésben szólalt fel. Aznap a DK vezetője – saját apja bűnözői múltjával példálózva – gyilkossággal vádolta meg, illetve börtönnel fenyegette meg a kormány tagjait, az államtitkárokat és a kormánypárti képviselőket. Azt mondta, ha az ő apját elvitték pár tízezer forintért, akkor a kormány tagjait és annak vezetőjét is el kell vinni, mert szerinte ők a felelősek a koronavírus-járvány halálos áldozataiért.

Mint kiderült,

👉 a volt miniszterelnök nem sokkal a felszólalása után került kórházba, de már kiengedték.


– Gyurcsány Ferencnél allergiás reakciót váltott ki valami tegnap este, ezért éjjel kórházi kezelésre szorult. Az orvosok egyelőre nem tudták megmondani, mi válthatta ki ezt az allergiás reakciót. Elmondásuk szerint a legnagyobb valószínűséggel étel, netán valami pók- vagy rovarcsípés okozhatta. Elnök úr az ellátás után még az éjjel hazatért. A mai napon folytatódnak a kivizsgálások, hogy megtudják, mi okozhatta az allergiás reakciót – tájékoztatta a Blikket Barkóczi Balázs, a DK szóvivője.

A DK-vezér rövid betegségéről a Pesti TV Riporter című műsora is posztolt a közösségi oldalára, azt írták: „Jobbulást kívánunk Gyurcsány Ferencnek!” Majd hozzátették:

👉 „Vigyázzatok a pókokkal!”

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések