A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Gerilla akciókkal mutat rá Karácsony hiányosságaira a kutyapárt


Újabb fővárosi területet szépített meg a Magyar Kétfarkú Kutyapárt a XII. Kerületben. Az MKKP gerillakertészei legutóbb az Alkotás út növényesítését folytatták le. Ugyan a feladat a Karácsony Gergely vezette fővárosi önkormányzaté lett volna, de a helyi kutyapártosok megunták a várakozást a kiszáradt növények kapcsán. Nem ez volt az első alkalom, hogy az MKKP „passzivistái” a főváros helyett dolgoztak.


Megcsináltuk ma a Márvány és a Királyhágó utca közti szakaszt és a Királyhágótól lefelé a buszmegállóig azokat a részeket, ahol már nem mutatkozott életben maradt növényzet – írta a Magyar Kétfarkú Kutyapárt közösségi oldalán. A hegyvidéki szervezet nem először elégelte meg Karácsony Gergely vezette fővárosi önkormányzat hanyagságát, a múlt hónapban az Apor Vilmos téren festették le az elhanyagolt padokat.

👉 Előfordult már olyan is, hogy a főváros kezelésében lévő, kopott zebrákat festették újra.



Úgy tűnik, hogy a viccpártként számon tartott kutyapártnak sem tetszik, hogy Karácsony Gergely főpolgármester látványosan elhanyagolja a jobboldali vezetésű kerületeket. Legutóbb a kritikus állapotban lévő Béla király út elhalasztott felújítása miatt emeltek szót, látványos akcióval álltak elő, mellyel arra is rámutattak:

👉 a főpolgármester politikai alapon dönti el, melyik kerületben hajt végre felújításokat.


Mint ismert, Karácsony Gergely tavaly visszavonta a jobboldali vezetésű kerületek már eldöntött útfelújításait, ezért a szóban forgó útszakasz égetően szükségessé vált rekonstrukciója és az elöregedett vízcsövek cseréje 2024 utánra tolódott át.

XII. kerületi jobboldali sikerként könyvelhető el, hogy Fürjes Balázs, a budapesti és a fővárosi agglomerációért felelős államtitkár elképzelését elfogadta a főpolgármester. Fürjes elérte, hogy a Hegyvidék legnépszerűbb közparkját a Városmajort felújítsák a Zöld Budapest programon belül. Bár a Városmajori Szabadtéri Színpad költözésében nem jutott egyezségre a kormány a fővárossal, mindkét fél egyetértett abban, hogy a fővárosi zöldterületeknek forrást kell biztosítani a megújulásukra.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések