A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Eltiltás alatt és kábítószerrel a zsebében indult autózni a jobbágyi férfi


A 24 éves férfit gyanúsítottként hallgatták ki a pásztói rendőrök, valamint szabálysértési eljárást is kezdeményeztek vele szemben.


A police.hu tájékoztatása szerint a Pásztói Rendőrkapitányság járőrei április 14-én az esti órékban a város belterületén ellenőriztek egy személygépkocsival közlekedő jobbágyi lakost.

A rendőrök a jármű átvizsgálásakor nejlontasakba csomagolt fehér színű port és több tablettát találtak meg és foglaltak le.

A poron elvégzett gyorsteszt kábítószerre pozitív jelzést adott. A hatóság tagjai megállapították továbbá azt is, hogy 24 éves férfit a Pásztói Járásbíróság a járművezetéstől 2022. augusztus 2-ig eltiltotta.

A rendőrök a férfit elfogták, a rendőrkapitányság épületébe előállították és kábítószer birtoklása vétség megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A hatóság tagjai a 24 éves sofőrrel szemben a járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt szabálysértési eljárást is kezdeményeztek.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések