A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Most tudta ezt így kimondani: Szívszorító vallomást tett Dobó Kata, elárulta ezt Andy Vajna kapcsán


Dobó Kata élete teli van sikerrel és fordulatokkal. Karrierje és magánélete mindig összefonódtak, aminek megvoltak a nehézségei. Liebhaber Juditnak mesélt a színész-rendező az életéről:


“Ha volt valami pozitív hozadéka az elmúlt egy évnek, akkor az a tavaszi leállás. Amennyi hasznos és minőségi időt tölthettem a lányommal, az gyakorlatilag azóta, hogy kétéves kora körül visszamentem dolgozni, azóta nem volt ilyen szorosan, hogy napi 24 órában, napokon keresztül együtt vagyunk" - mondta.


Ma már egyre kevésbé látja a megváltozott világ jó oldalát, máskor sem volt mindig könnyű. Őszintén elmondta egyik mélypontját az egyik szerep kapcsán, amit nem kapott meg végül. Ez pedig a Trója című filmben Szép Heléna szerepe.

“Akkor az fájdalmas volt, mert volt egy hét, amikor gondolkoztak mindkettőnkben. Nem tudod, miért történnek dolgok. Nem tudom, milyen élete van Diane Krugernek, biztos boldog, tudom, hogy született egy kislánya, fantasztikus karrierje van, csodálatos színésznő, az nem is volt egy olyan szerep, amiben meg lehetett mindent mutatni. Ott nagyon szépnek kellett lenni. De hát német rendezője volt, én mondjuk ezzel tudom magyarázni, mert ha Szabó István lett volna, akkor lehet engem választ, de az is lehet, hogy egyszerűen valamit jobban tudott, vagy jobban stimmelt azzal, ahogy a rendező elképzelte. Abból nehéz volt felállni."


Így került szóba volt kapcsolta is Andy Vajnával, akinek mindig előre kikérte a véleményét. Egyfajta iránytű volt az életében, és nagyon sok energiát fektetett abba, hogy végre Kta is elhiggye magáról, hogy mennyire tehetséges.

„Sajnálom, hogy nem látja már azt az időszakot, amikor elhiszem, hogy valamit tudok” – mesélte.


Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések