A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kulcsár Edinának elege lett! Ezt teszi a zaklatókkal


Sokan követik Kulcsár Edinát a különböző közösségi felületeken, azóta, hogy második helyezést ért el a Miss World világversenyen 2014-ben. Az egyre növekvő érdeklődéssel párhuzamosan megnőtt a negatív hozzászólások száma. Edina megszólalt arról hogyan kezeli ezeket.


„Van egy srác, aki folyamatosan le van tiltva, aztán egy újabb profilt készít, és ő amúgy is a legtöbb ismert ember oldalához ír. Szerintem ő beteg, nagyon összefüggéstelenül ír, és abban vannak olyan jellegű szavak, amelyek nem is feltétlenül engem sértenek, hanem tudom, hogy fiatalok is követnek, és nem akarom, hogy ilyeneket lássanak” – mesélte Edina a Reggeliben.

Edina úgy érzi, az őszintesége miatt követik ilyen sokan, és a durva megjegyzéseket sem hagyja szó nélkül. Sokan tettek már negatív megjegyzést Edina testére, megjelenésére, gyerekeire, családjára és szerinte ezeknek nem szabat teret hagyni.


Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések