A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Vérfagyasztó felvétel: halálba dobtak a hídról egy fiatal fiút - A családja egy TikTok videón ismerte fel (18+)


A rendőrség gőzerőkkel keresi azt a tinédzsert, akit a családja egy TikTok videón vélt felismerni, amelyen az látható, hogy a srácot valaki lehajítja egy hídról.

A dermesztő felvételt a perui család négy nappal a fiú eltűnése után fedezte fel. A Silvano Cantaro korábban Kolumbiába jutazott, hogy ruhákat vásároljon, ám sosem tért haza. Utoljára február 10-én adott magáról életjelet. Azt mondta a szeretteinek, hogy a barátai, akikkel utazott magára hagyták őt úgy, hogy és se pénz, sem étel nem maradt nála - írja a The Sun.

A neten talált videóban Silvanót arról kérdezik, honnan származik, majd rákiabálnak, hogy beszéljen. A fiú elmondja, hogy Peruból, Huanucoból jött, ezt követően a vele szemben álló személy hirtelen felemeli, átlendíti a korláton és a mélybe löki a hídról. A hátizsákját szintén utána dobják a több száz méteres mélységbe. Az egyik támadó ezután közli, hogy töröljék le a videót, ugyanis a fiú meghalt.

A fiú családja azonnal jelentette a rendőrségnek a történteket, majd Kolumbiában is nyomozni kezdtek Silvano Cantaro után, ám egyelőre nem találták meg. A bátyja csütörtökön utazott Kolumbiába. A fiú szerettei úgy gondolják, hogy a testvére már csak öccse holttestével fog visszatérni, ha sikerül azonosítaniuk a hidat, ahonnan ledobták.

Bár a videót azóta letörölték a TikTokról, a hatóságok minden megtesznek, hogy elkapják az elkövetőket - írja az Index.

A felkavaró felvételt itt tekintheti meg:


Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések