A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Megrázó: mindkét szülőjét elvesztette egy hatéves kislány a járvány miatt (videó)


Édesanyját és édesapját is koronavírusban vesztette el egy hatéves kislány.


A történettel a férj unokatestvére, Kovács Szilárd állt elő, akinek a neve ismerős lehet: a férfi korábban már szerepelt a médiában, ugyanis az ő húgát ölte meg a darnózseli hentes.

Szilárd 45 éves unokatestvérét február elsején tesztelték, másnap pedig megtudta, hogy koronavírussal fertőzött. A férfi egy hét múlva légzési nehézségekkel kórházba került, majd négy napra rá 36 éves felesége is követte őt. A férfi a szüleivel is érintkezett, így az édesapja is bekerült a kórházba.

A rokon a Szeretlek Magyarországnak elmondta, a férj halálhíréről az anyósáék hamarabb értesültek, mint a saját szülei. Az asszony egyedül volt otthon, karanténban, így a rokonok attól tartottak, hogy a megrázó hír hallatán elájulhat vagy összetörheti magát. Közben érkezett az újabb lesújtó hír: a feleség szervezete is feladta a koronavírus elleni küzdelmet.

A nő szülei másnap felkeresték a férj édesanyját, majd beszámoltak neki a szörnyű tragédiáról; a férjnél és a feleségnél alapbetegségként a magas vérnyomást ésa túlsúlyt tüntették fel.

Szilárd szerint nagy probléma, hogy nincs kitalálva semmi arra, ha egy karanténban lévő emberrel kellene halálhírt közölni.



A hatéves gyerek a nagyszülőknél van; a férfi szerint „az árván maradt gyerek problémára” a rendszernek már vannak válaszai.

„Bele kell ordítanom az éterbe, amit a családom és én megtapasztaltam. Hátha eljut olyan helyre, ahol az ilyen problémák megoldásához legalább van szándék és erőforrás, talán kormányzati akarat is” – idézte a lap Szilárd Facebook-bejegyzését.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések