A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Unta, hogy filléreket keres ápolónőként – azóta ezrek fizetnek neki, hogy melleit és fenekét mutogassa


Dráma váltást hozott a koronavírus egy 28 éves német nő életében. Cora S. ugyanis egy kölni kórházban a járvány elleni védekezés frontvonalában harcolt, ám elege lett abból, hogy munkáját nem becsülik meg a megfelelően, és mivel úgy érezte, feljebb lépni sincs lehetősége, otthagyta ápolónői állását.






A szőkeség hamar rájött, hogy a legegyszerűbb módon testi adottságaival kereshet pénzt, ezért egyéni vállalkozó lett és internetes modellként kezdett el dolgozni. És talán élete legjobb döntését hozta, hiszen az otthonát sem kell elhagynia, mégis többször annyi pénzt keres egy hónapban.

"Nagyon sok lett az, amit az egészségügyben láttam és úgy döntöttem, kipróbálom magam modellként és kilépek a komfortzónámból"


– magyarázza Cora, aki azóta Cora Diamond néven dolgozik, és ha eleget fizetnek neki, egészen vad dolgokra is képes a kamera előtt.





„10 évet dolgoztam ápolónőként, de már most 3-5-ször annyi pénzt keresek. Azt tervezem, hogy még többet és többet mutatom magamból, mert webkamerás modellként megtaláltam a számításaim. Ez álmaim melója”

– esküdözött a szépség.





Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések