A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Újabb tragédia történt Debrecenben: vonat gázolt halálra egy gyalogost a Faraktár utca környékén


Egy biciklit toló gyalogost gázolt halálra egy vonat hétfő délután Debrecenben, a Faraktár utca környékén.


A rendőrök közigazgatási eljárás keretében vizsgálják az eset körülményeit.

A MÁV kapcsolódó közleményéből kiderül, hogy a Nyíregyházáról Budapestre 14.44-kor elindult Kamilla InterCity gázolt. A helyszínelés végéig Debrecen és Apafa között csak egy vágányon közlekedhettek a vonatok, emiatt a Debrecen-Nyíregyháza és a Debrecen-Mátészalka-Fehérgyarmat vonalszakaszon is menetidő-növekedésre kellett számítani. A gázolásban érintett vonat utasait a Nyugati pályaudvarra tartó (IC33-as) Latorca IC-re szállították át.

A helyszínelést röviddel 18 óra után befejezték, így ismét korlátozás nélkül haladhatnak a vonatok. A menetrend szerinti közlekedés késő este helyreállhat.

A katasztrófavédelem honlapján közölte, a megyeszékhely hivatásos tűzoltói a biztonságos átszállásban segítettek az utasoknak.

Hétvégén egy autós hunyt el

Ahogy arról portálunkon is olvashattak, szombaton késő este egy taxisként dolgozó harmincnyolc éves férfi vesztette életét, miután autójával tehervonattal ütközött a Sámsoni úti vasúti átjáróban. A rendőrség szerint a sofőr a tilos jelzés ellenére, a leengedett félsorompót megkerülve hajtott az átjáróba.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések