A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Tom Brady a 10. Super Bowljára készül, Michael Jordan elé kerülhet


A 43 éves amerikai futball-játékos Tom Brady még nem áll készen a visszavonulásra, 10. alkalommal játszik hamarosan a Super Bowlon


A legendás irányító egy hétfői interjú során árulta el, még nem tervez nyugdíjba vonulni és úgy érzi, még benne van néhány szezon a lábában – elképzelhetőnek tartja, hogy 45. születésnapja után is aktív játékos marad.

A hétvégén megrendezésre kerülő Super Bowl könnyen lehet Brady 7. győzelme, és ha így lesz, azzal megelőzheti Michael Jordant, aki hat alkalommal tudhatta magáénak a bajnoki címet 1991 és 1998 között – írja a CNN.

„Michael az egyik legnagyobb példaképen, hihetetlennek találom a teljesítményét" – árulta el Brady. „Számomra a Super Bowl arról szól, hogy a legjobb csapatok között játszhatok. Sokat jelent nekem, hogy részt vehetek a bajnokságon" – tette még hozzá az irányító.

Ha nyernek Tampában, a Buccaneers második Super Bowl győzelméhez jut majd hozzá, először 2002-ben szerezte meg a bajnoki címet az amerikaifutball-csapat.

Brady a hétvégén Patrick Mahomes csapata ellen vezeti majd a Tampa Bay Buccaneerst. Elárulta, úgy gondolja, a nála 18 évvel fiatalabb játékos remek kapitánya a Kansas City Chiefsnek és nagyszerű beszélgetéseket folytatott vele a pályán kívül, amikor volt rá alkalma.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések