A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Több mint húszéves gyilkosság gyanúsítottját tartóztatták le Dunakeszin


A rendőrség videót is közzétett arról, hogyan fogják el a tavaly újraindított nyomozás után megtalált elkövetőt, aki még 1999-ben végzett áldozatával.


A Nemzeti Nyomozó Iroda és a Terrorelhárító Központ közös akciójában fogtak el egy 56 éves férfit Dunakeszin, akit azzal gyanúsítanak, hogy még 1999. április 25-én egy budapesti albérletben lelőtte 36 éves áldozatát.



Az ügyet annak idején még nem tudták teljesen felderíteni, így lezárták az aktát, azonban az NNI Életvédelmi és Célkörözési Főosztályának utasítására 2020. őszében újraindult a nyomozás.

Az újraindítás után sikerült újabb bizonyítékokat találni, amelyek elvezettek a tetteshez, akit az NNI a Terrorelhárítási Központtal közösen fogott el, ezekről videókat is készítettek.



K. Gábort, aki majdnem 22 évig tudott a rendőrök látókörén kívül maradni, gyanúsítottként hallgatták ki, egyelőre bűnügyi őrizetben van, letartóztatásáról később döntenek, írja a Police.hu.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések