A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A Barcelona valóban elengedné Messit?


Lionel Messi szerződése vasárnap került napvilágra, a számok alapján pedig 555 millió eurós megállapodásról van szó, melyben minden egyes kitétel részletezve van.


Messi érthető módon nem kedveli, ha anyagi helyzete nyilvánosságra kerül, juttatásának napvilágra kerülése pedig valószínűleg nem fogja elősegíteni döntését, hogy a Barcelonánál maradjon-e. Messi tavaly jelentette be távozási szándékát, mióta pedig a Barcelona elnök nélkül működik, szabadon tárgyalhat más klubokkal az átigazolásról.

Bartomeu távozása és a választások kiírása egy új fordulatot hozott Messi történetében, ugyanis így egy kis időre háttérbe szorul a váltás kérdése, legalábbis az új elnök megválasztásáig. Mindeközben a financiális helyzet romlása miatt fizetéscsökkentést vezettek be a Barcelonánál, így minden játékos, beleértve Messi juttatása is csökkent – írja a Marca.

Ez egy újabb rossz hír annak ellenére, hogy az argentin és a csapat is tudja, hogy a klub mostanában kifejezetten nehéz helyzetben van, továbbá tisztában vannak Bartomeu korábbi rossz pénzügyi gazdálkodásával, de a koronavírus-járvány okozta gazdasági hatásokkal is.

Messinek a következő pár hónapban el kell döntenie, hogy marad-e a csapatnál, vagy inkább átigazol egy másik klubhoz, a jelenlegi helyzet alapján azonban egyértelműnek tűnik, hogy az argentin klasszis csak egyre távolabb kerül a Barcelonától.

Döntő fontosságú lesz az az ajánlat, melyet a Barcelona tesz majd Messinek, bár az argentin nemrég úgy nyilatkozott, úgy látja, a helyzet nem fog változni a közeljövőben a csapatnál, így a csapatnak egy jelentős összeget kell majd áldoznia az argentin játékosra, ha a jövőben is folytatni kívánják vele a munkát.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések