A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Szarvason ittas vezetés, Békéscsabán pedig garázdaság volt a rendőrségi mérleg


Szarvason járművezetés bódult állapotban, Békéscsabán pedig garázdaság bűncselekmények gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök kedden.


Szarvas külterületén kedden 17 óra körül egy személygépkocsival közlekedő férfit ellenőriztek a rendőrjárőrök. Az autósnál felmerült a gyanúja annak, hogy bódultan vezetett, ezt a gyorsteszt eredménye is megerősítette. A Szarvasi Rendőrkapitányság rendőrei ezért a 24 éves szarvasi férfit orvosi vizsgálatra és mintavételre vitték, majd büntetőfeljelentést tettek ellene – olvasható a police.hu közleményében.

Békéscsabán, a Bartók Béla úton, ugyenezen a napon 17 óra 15 perc körül egy férfi leszólított, zaklatott egy nőt, majd a nőnek segítő férfivel is erőszakosan viselkedett. A rendőrök a 36 éves férfit előállították a Békéscsabai Rendőrkapitányságra, ahol garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult ellene.

Békéscsabán, a vasútállomáson 18 óra után szintén garázdaság gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök. Az Orosháza és Békéscsaba között közlekedő vonaton nézeteltérés alakult ki két férfi között. A vita közben egyikük leütötte a másik fejéről a szemüvegét és a fejhallgatóját. A Békéscsabai Rendőrkapitányság nyomozói a 74 éves hódmezővásárhelyi férfi ellen garázdaság gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást. A bántalmazott utas nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

Békés megyében kedden személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések