A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Rövid időn belül Müller Cecília is védetté válhat, megkapta a második oltását


Az országos tisztifőorvos is megkapta a második adag vakcinát a Pfizer/BioNTech vakcinájából, ami azt jelenti, hogy rövid időn belül védetté válhat.


Nem lehetett kérdés, hogy Müller Cecília is be fogja oltatni magát, ami meg is történt. Sokan kérdezték tőle, hogy kérni fogja-e a vakcinát, és a válasz természetesen igen volt, de jobbnak látta, ha az elsők között azok kapják meg a Pfizer vakcináját, akik napi szinten dolgoznak a koronavírus-betegek közvetlen közelében.

Nem sokkal később Müller átesett az oltáson, aki tagadta, hogy dublőre lenne, mivel olyan abszurd hírek is napvilágot láttak, hogy az első oltása ideje alatt talán nem is ő szerepelt a képen. Ezen még az országos tisztifőorvos is jót mosolygott az operatív törzs sajtóeseményén.

Közben az ATV arra lett figyelmes, hogy az MTI képtárában megjelent egy újabb oltásos felvétel Müllerről, aki a második adagját is megkapta, tehát rövidesen védetté válhat. Az első adagja után gyakorlatilag semmilyen mellékhatást nem érzett. Valószínűleg ezen a héten a második oltásáról is be fog számolni, illetve a tapasztalatairól.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések