A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Palvin Barbi csúcsra járatta az eleganciát, nem is akármivel


Barbi újra egy nagyon elegáns összeállításban hallatott magáról, és egy olyan táskát mutatott be, mely sok nő nagy álma lehet.


A nők imádják a különböző kiegészítőket, amik nélkül egy nagyon trendi szett sem válhat teljessé. Néha egy apró kis kiegészítő adja meg azt az összhatást, amitől valami tökéletessé és különlegessé válik.

A táskák pontosan ezek a kiegészítők, melyek nélkülözhetetlen kellékei a divatiparnak. Az összhatás sokszor csak akkor kapja meg azt az átütőerőt, amire igazán vagyunk, amikor a megfelelő táska kerül a nők vállaira.

A lehetőségek tárháza szinte végtelen, és egyes nők nagyon jó érzékkel választják ki a számukra tökéletes darabot. A szín mellett a forma is jelentős különbséget tud adni az adott szettnek, így közel sem mindegy, hogy mire esik a választás.

A Bvlgari például az abszolút csúcskategóriába sorolható, csakúgy mint a modellek között Palvin Barbi, akinél nem is lehetne ideálisabb nőt találni az ehhez hasonló termékek promócióihoz. Elég sokat elmond, amikor valaki egy világhíres cég termékeit mutathatja be.



Barbi bordó ruhája még inkább kihangsúlyozza a vajszínű táskát, rajta az aranyszínű lánccal. Az egyszerűség és a letisztultság teszi olyan különlegessé a terméket, ami szinte már-már szimbiózisba kerül a modellel.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések