A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Összevesztek, majd életveszélyesen bántalmazta édesapját egy bárnai férfi


Az utcán, az italbolt előtt bántalmazta egymást apa és fia Bárnán. A vitát követően az idősebb férfi életveszélyes sérülést szenvedett.


A Nógrád megyei nyomozók a két bárnai férfi ellen folyamatban lévő büntetőeljárás vizsgálati szakaszát befejezték.

A nyomozás adatai alapján az 58 éves férfi 2020. június 9-én a délutáni órákban egy bárnai italbolt előtt ülő fiával kiabált, amelyet követően nyakánál fogva tolni kezdte. A 33 éves férfi ekkor úgy bántalmazta az édesapját, hogy két alkalommal ököllel megütötte, majd a földre eső sértett fejére lépett. A bántalmazás következtében a fiatalabb férfi nem sérült meg, míg – a nyomozás során kirendelt orvosszakértő véleménye szerint – az 58 éves férfi életveszélyes sérülést szenvedett.

A 33 éves férfit miután bántalmazta édesapját a rendőrök elfogták, a rendőr-főkapitányságon a bűncselekmény elkövetését elismerte.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói a 33 éves férfi ellen életveszélyt okozó testi sértés bűntett, míg az 58 éves ellen garázdaság vétség megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárás vizsgálati szakaszát a napokban befejezték, és az ügy iratait az illetékes ügyészségnek továbbították.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések