A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Tragédia: busz ütközött autóval Kömlő és Tiszanána között, egy ember meghalt


A személyautóban utazók közül egy személy a helyszínen életét vesztette és további három szenvedett orvosi ellátást igénylő sérülést.


Összeütközött egy menetrend szerinti autóbusz és egy személyautó a Kömlő és Tiszanána közötti úton csütörtökön délelőtt – tájékoztatta a Heolt Soltész Bálint rendőrségi sajtószóvivő. A jelenlegi adatok alapján a személyautóban utazók közül egy személy a helyszínen életét vesztette és további három szenvedett orvosi ellátást igénylő sérülést.

Az eddigi információk alapján a buszon utazók közül senki nem sérült meg. Az érintett útszakaszon, a helyszínelés idejére teljes útlezárás van.

A Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tájékoztatása szerint a balesethez az egri és a hevesi hivatásos, valamint a tiszanánai önkormányzati tűzoltókat riasztották, akik megkezdték a személyautó utasainak kiszabadítását.

Autóbusz és személygépkocsi ütközött Kömlő és Tiszanána. A kocsiban egy ember meghalt, egy további életéért küzdenek a...

Közzétette: Agria Tv Bt – 2021. február 18., csütörtök

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések