A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Ő lesz az első magyar Bond-lány? Több amerikai sorozatban is szerepelt már


Vass Zita a Kaliforgia és a Két pasi - meg egy kicsi című sorozatból is ismerős lehet.


„Hollywoodban titokban mindenki magyar” - bár ez a mondás barokkos túlzás, tény, hogy sok filmcsillag felmenői származnak hazánkból. Goldie Hawn, Drew Barrymore vagy éppen Peter Falk ereiben is magyar vér csörgedezik.

Most még nagyobb esély van rá, hogy képviseltessük országunkat az álomgyárban, hála Vass Zita modellnek.

A 31 éves barna bombázó egy évtizede igyekszik meghódítani a filmipart: olyan népszerű sorozatokban tűnt fel, mint a Két pasi - meg egy kicsi, valamint szerepelt a David Duchovny nevével fémjelzett Kaliforgiában is. Két epizód erejéig tűnt fel a szériában, az egyik jelenetben még a ruháitól is meg kellett szabadulnia.



- Ezekkel kezdtem a karrierem, a filmezés nagy dolog volt. Sok ajtót nyitott ki, mert abban az időben a színésznők nem csináltak ilyen vagány dolgokat, mivel féltek, hogy utána majd nem veszik őket komolyan. De én megpróbáltam, és nem bántam meg - árulta el a Fókusznak 2021 februárjában.



A modell gőzerővel dolgozik azon, hogy felfigyeljen rá a szakma. Ugyan azt még nem árulhatta el, milyen filmen munkálkodik, a 2021-es év elejét is filmforgatással indította. Legnagyobb álmát azonban nem titkolja, James Bond mellett szeretne domborítani a vásznon.

- Nagyon várom, kellene, hogy legyen egy magyar Bond-lány. Vagy jó lenne, ha a magyarok csinálnának egy Bond-filmet.



Nemcsak színésznői babérokra tör, fotómodellként is érdemes rá odafigyelni. 2021 januárjában a mexikói Playboy címlapján csodálhatták meg nőies idomait a nyuszis magazin olvasói. A Los Angelesben élő szépség arról is mesélt, hogy nem felejti el, honnan jött. Családjával ápolják a magyar hagyományokat, valamint a tradicionális ételek is rendszeresen az asztalukra kerülnek.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések