A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Messze még a választást, de a moslékkoalíció Debrecenben már elkezdte a tőle megszokott gusztustalan, hazug kampányt


A Magyar Szocialista Párt valótlan állítást közölt legújabb politikai kampányában. Így reagált Papp László, Debrecen polgármestere arra, hogy az ellenzéki párt szerint ő vitte az oltóanyagot a Pallagi úti idősek otthonába.


A városvezető elmondta: a saját közösségi oldalán, 2021. január 9-én megjelent képen Dr. Papp Csaba, orvos, a Debreceni Alapellátási és Egészségfejlesztési Intézet igazgatója látható:

Debrecen Megyei Jogú Város valamennyi intézményében minden járványügyi előírást betartanak, így az épületekbe csak a dolgozók és az egészségügyi személyzet léphet. Debrecen városa az elsők között vezette be nyáron az intézményelhagyási és látogatási korlátozást a DMJV Városi Szociális Szolgálata Pallagi úti bentlakásos intézményében, valamint annak Szávay Gyula Utcai Telephelyén élők és az intézményi dolgozók védelme érdekében


– olvasható a közleményben.

Papp László, Debrecen polgármestere úgy véli: felháborító, hogy a koronavírus-járvány idején a baloldal célja a politikai hangulatkeltés és a bizonytalanság növelése.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések