A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Menekülni próbáltak a rendőrök elől, de gyorsan elfogták őket


Rendőri intézkedés alá akartak vonni a BRFK rendőrei egy gyanúsnak vélt autót, amely azonban nagy sebességgel megpróbált elmenekülni a helyszínről. Végül három kerületen át követték, de rövid időn belül sikerült elfogni a sofőrt.


Mint a Police.hu hírül adta, a Budapesti Rendőr-főkapitányság Nyomozó Főosztályának munkatársai még február 4-én, délután 16 óra 25 perckor figyeltek fel egy gyanúsnak vélt autóra a XV. kerületben, egészen pontosan a Pozsony utca 26. számnál.

Mint írják, a rendőrök intézkedés alá akarták vonni az autót, ám a sofőr amint meglátta a rendőrautót, nagy sebességgel elindult, míg az autó körül álló hat ember pedig felszállt a helyszín közelében lévő villamosra.

A rendőrök az akkor még ismeretlen sofőrt a IV., XIII. és XV. kerületen keresztül követték, ám végül a IV. kerületi Berda József utca 44. szám alatt sikeresen megállították 16 óra 42 perckor, vagyis 17 perccel a gyanús autóra való felfigyelést követően.

Megerősítették, hogy a helyszínről villamossal távozó hat embert a Honvédség közreműködésével a BRFK XV. kerületi Rendőrkapitányságára, míg az autót vezető férfit a IV. kerületi Rendőrkapitányságra állították elő.

Azt is megerősítették hogy az eset kapcsán sérülés nem történt, viszont a XV. Kerületi Rendőrkapitányság új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett miatt indított eljárást, az autó vezetőjével szemben közúti veszélyeztetés vétsége miatt pedig külön eljárás indul.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések