A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Levesben főtt töltelék, fenségesen finom és nagyon egyszerű az elkészítése


Néhány hozzávaló és már készülhet is ez a csodás finomság! Egyszerűen belefőzzük a levesbe és nemsokára tálalhatjuk is a családnak. Nálunk régi nagy kedvenc!


Hozzávalók:

👉 4 szelet kenyér,
👉 4 db. nyers tojás,
👉 1 csokor petrezselyemzöld,
👉 1 közepes fej hagyma,
👉 só,
👉 bors,
👉 pirospaprika,
👉 pici kömény,
👉 fokhagymapor,
👉 majoranna,
👉 1 evőkanál zsemlemorzsa.

Elkészítés:

4 szelet kenyér beáztatva, 4 db nyers tojás, 1 csokor petrezselyem felaprítva, 1 közepes fej hagyma, apró kockára vágva és megdinsztelve, só, bor, pirospaprika, pici kömény, kicsi fokhagymapor, majoranna, és 1 ek. zsemlemorzsa. Jól összegyúrod a masszát, majd folpackba feltekered, hengerré formálod. Megcsomózod a két végét. A levesben kell főzni, kb. 1 órán keresztül.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések