Fogyaszthatod reggelire egy pirítóssal, és elteheted a hűtőbe is pár napra. Ha megéhezel, nagyon jól jön.
A szendvics kiváló nyári csemege, egy pohár sörrel vagy limonádéval pedig nagyszerű előétel vagy akár vacsora is lehet. Akkor a legfinomabb, ha roskadásig pakolod friss és zamatos idényzöldségekkel, na és persze, a fincsi szendvicskrémről sem feledkezel meg. Utóbbihoz adunk egy gyors és ellenállhatatlan ötletet.
Hozzávalók:
👉 1 db tonhalkonzerv
👉 2 evőkanál tejföl
👉 4 evőkanál majonéz
👉 0.5 db citromlé
👉 2 tört fokhagymagerezd
👉 0.5 csokor zöldhagyma
Elkészítés:
Az olaj egy részét öntsd le a halról, majd a maradékkal együtt borítsd egy tálba, és jól nyomkodd szét. Add hozzá a többi összetevőt, tehát a tejfölt, a majonézt, a citromlét, a tört fokhagymagerezdeket és az aprított zöldhagymát. Keverd össze, végül kend pirítósra. Ha szeretnéd, kis időre a hűtőbe teheted, hogy az ízek kellően összeérjenek, de kedved szerint akár tovább is ízesítheted.
Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek
0 Megjegyzések