A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Koronavírus elleni vakcinákat loptak egy autóból, miután a tulajdonos benne hagyta a kulcsot


5000 dolláros nyomravezetői díjjal jutalmazza a Tampa Bay-i rendőrség azokat, akik segítenek megoldani a Floridát szerdán felbolygató ügyet, melynek során egy ismeretlen férfi 30 dózisnyi koronavírus-vakcinát lopott el egy autóból.


A szóban forgó 2018-as Hyundai-t egy parkolóból lopták el, és a tolvajnak meglehetősen egyszerű dolga volt, ugyanis a tulajdonos a gyújtásban hagyta a kulcsot – írja a Click Orlando. A rendőrök szerint a férfi nagyjából húszas éveiben járhatott, és hosszú haja volt.

A nyomozók megállapítása szerint azonban ez nem egy egyszerű autólopásos eset, ugyanis az autóban összesen 30 dózisnyi koronavírus elleni vakcinát volt a bűncselekmény elkövetésének idejében.



A vakcinák mellett pedig a szükséges további szerek és eszközök, mint a hűtő is ott volt az autóban, melyet egy oltási központba kívántak vinni. A rendőrség arra kér mindenkit, hogy ha bármi információja van az emberről, azonnal jelentse.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések