A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Két autót feltört, egyet ellopott az eltiltott tiszaföldvári férfi


Egy tiszaföldvári férfi három autót is ellopott, tette ezt annak ellenére, hogy korábban a rendőrség a járművezetéstől eltiltotta.


Bejelentés érkezett a Tiszaföldvári Rendőrőrsre február 11-én délután, hogy az egyik helyi orvosi rendelő udvarán és garázsában ismeretlen személy megrongált két autót, feltételezhetően eltulajdonítási szándékkal, majd az egyikből a forgalmi engedélyt, a másikból pedig orvosi fecskendőket, reflex kalapácsot és két lámpát vitt magával – tájékoztatta hírportálunkat a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság.

A rendőrök adatgyűjtés során rövid időn belül azonosították a feltételezett elkövetőt.

Ezzel párhuzamosan bejelentés érkezett a rendőrségre egy anyagi káros balesetről, aminek okozója elhajtott a helyszínről, de nem jutott messzire, mivel az autóval lehaladt az úttestről, majd elakadt. A kiérkező rendőrök megállapították, hogy a baleset helyszínéről elhajtó sofőr azonos az orvosi rendelőnél elkövetett bűncselekmények elkövetésével megalapozottan gyanúsítható helyi lakossal.

Az egyenruhások megállapították továbbá, hogy a jogsértőt korábban eltiltották a vezetéstől.


Az általa vezetett gépjárművet egy tiszaföldvári parkolóból vitte el, ahol nyitott állapotban, indítókulccsal együtt hagyta hátra használója.

A rendőrök a helyi férfit elfogták, és előállították a Tiszaföldvári Rendőrőrsre, ahol gyanúsítottként kihallgatták. A nyomozók a 45 éves terheltet őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. A jogtalanul használt járművet és az eltulajdonított tárgyakat a rendőrök megtalálták, lefoglalták és a sértettek részére visszaadták.

A Kunszentmártoni Rendőrkapitányság jármű önkényes elvétele bűntett és más bűncselekmények, valamint szabálysértések elkövetése miatt folytat eljárást.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések