A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kamera buktatta le a balatonlellei tolvajokat


Pénteken délután egy nő vásárlás közben az egyik pulton felejtette a pénztárcáját, mire visszament érte a hűlt helyét találta csak az áruházban. A rendőrök a sértett férjének segítségével fogták el a gyanúsítottakat.


Értesítették a rendőrséget, majd a bolt biztonsági felvételeit visszanézve látszott, hogy egy idős férfi és egy nő találta meg a tárcát, amit a benne lévő iratokkal és készpénzzel együtt a táskájukba tettek és távoztak az üzletből. Eközben a sértett férje is keresni kezdte a feltételezett elkövetőket, akiket mintegy fél órával később egy másik áruház parkolójában felismert és visszatartott a járőrök kiérkezéséig.

A körzeti megbízottak a 77 éves férfit és a 47 éves nőt a helyszínen elfogták és előállították a Fonyódi Rendőrkapitányságra. A nyomozók mindkét karádi lakost lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. A pénztárcát hiánytalanul lefoglalták, majd visszaadták a sértettnek.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések