A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Húsklopfolóval ütötte egy féltékeny nő az autót, hatalmasat tévedett


Egy banális eset végén okozott riadalmat és anyagi kárt az a féltékeny nő, aki húsklopfolóval támadt rá az autósra.


A vádiratban foglaltak szerint tavaly áprilisban az éjszakai órákban a sértett férfi a tulajdonában lévő személygépkocsival Tiszalúc belterületén közlekedett, majd egy navigációs hiba miatt eltévesztette az útirányt.

Emiatt az egyik utcában megállt, hogy útbaigazítást kérjen, és egy helybeli férfit szólított meg, aki történetesen a vádlott élettársa. A nő kinézett a lakásukból, és meglátta, hogy az élettársa a házuk előtt áll egy autó, és amellett beszélget valakivel.

A hátsó ülésen egy nő ült, és féltékenységből arra gondolt, hogy ez lehet az a személy, akivel megcsalja őt. A konyhából magához vett egy húsklopfolót, majd ordítozva rohant ki az utcára, és azonnal, kérdés nélkül ütni kezdte az autót és annak üvegét.

A sofőr a nagy riadalom közepette inkább gyorsan elhajtott. Az autóban 80 000 forintos kár keletkezett. Az ügyészség a büntetlen előéletű vádlottal szemben – tárgyalás mellőzésével – büntetővégzésben próbára bocsátás intézkedést indítványozott.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések