A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Három kerékpárost gázolt el a vélhetően ittas eplényi férfi


Képeket is közöltek a baleset helyszínéről, ahol egy felborult autót látni, melynek sofőrje, aki vélhetően ittas volt, három kerékpárost gázolt el Bakonyszentlászló külterületén.


A rendőrségi tájékoztatás szerint a baleset február 4-én, 14 óra 50 perckor történt, amikor a vezető a haladása során az előtte közlekedő három kerékpárost elgázolta. Épp előzésben volt, amikor elvesztette az uralmát az autója felett, és azzal az út bal oldalán lévő füves padkára hajtott.

Valószínűleg mindez az ittassága és a gyorshajtása miatt következett be, melynek a végén az autó a tetején állt meg. A nedves útszélről a jármű visszacsúszott az úttestre, amelynek következtében mindhárom kerékpárost elsodorta, majd a gépkocsi a feje tetejére borulva állt meg – tudhattuk meg a közleményből.

Az autó 27 éves sofőrjével szemben a rendőrök alkoholtesztet végeztek, amely pozitív értéket mutatott, míg a baleset következtében három győri kerékpárost mentőkkel vitték kórházba. A személygépkocsi vezetője szintén megsérült, akit ugyancsak orvosi ellátásban kellett részesíteni a kórházban.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések