A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Gondokság alá helyezhetik M. Richárdot?


A Dózsa György úton történt halálos gázolás egyik szereplője, M. Richárd ügye folytatódik, azt még mindig nem zárták le, és most kiderült, hogy a családja gondokság alá venné a férfit.


A Blikk a cikkében arról ír, hogy a forrás szerint ezzel a lépéssel szeretnék elérni azt, hogy M. Richárdot ne vonják felelősségre vagy csak enyhe büntetést kapjon. „Dühkitörései miatt nem tudja kontrollálni a tetteit, a család szerint emiatt lenne szükség arra, hogy gondnokot rendeljenek ki számára, és már be is adták a bíróságra a szükséges papírokat” – idézte a Blikk a neve elhallgatását kérő közeli ismerős.

Mint azt a cikkben is olvasni, tavaly szeptemberben első fokon bűnösnek mondták ki a férfit a 2017-es halálos balesetben, amiben két ember halt meg. Az eljárás részeként bírálták el azt is, hogy megvert egy kerékpárost, akit majdnem elsodort.

Akkor 4 év, fogházban letöltendő szabadságvesztésre ítélték, és véglegesen eltiltották a járművezetéstől. Emellett folyamatban van egy hivatali vesztegetéses ügye is, amiben azzal gyanúsítják, hogy 900 ezer forintot fizetett azért, hogy visszakapja a jogosítványát, és elsimítsák az ügyet.

Szilveszterkor egy illegális összejövetelen vett részt egy budapesti étteremben, miközben kábítószert is használhatott. Emiatt ugyancsak eljárást indítottak ellene, amiért szintén felelősségre vonhatják. Jelenleg a Venyige utcai börtön lakója, miután elrendelték a letartóztatását, amiért többször is szabályt szegett.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések