A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Egyszerűen büntetnek Vasvári Vivien felhőharcoló méretű lábai


A híres modell lábai már egyenesen büntetni tudnak, úgy feszülnek a beton felett, mint egy amerikai felhőharcoló a köd homályában New Yorkban.


Időről időre elgondolkozunk azon, hogy mit nézünk meg először egy nőn… Először is, ezt ne keverjük össze a tiszteletlen bámulással, vagy azzal a tekintettel, amikor az illető kvázi már „levetkőzteti” a szemeivel a nőt.

Nem sok megalázóbb dolog van annál, amikor valaki így bámul egy nőt, bármilyen helyzetről is legyen szó. Mindig adjuk meg a tiszteletet a nőknek, de ezt sokan még mindig nem teszik meg, és tárgyként tekintenek rájuk.

Egy nőt úgy is meg lehet nézni, hogy közben nem bámuljuk a kebleit, vagy a lábait… Az embernek van egy „különleges” tulajdonsága, aminek a segítségével úgyis láthatunk valakit teljes egészében, ha a szemeibe nézünk, anélkül hogy megsértenénk.

Az utcán végigsétálva olyan bámulásokra szoktunk figyelmesek lenni, hogy azonnal előjön a szekunder szégyenérzetünk, ami már sokat elmond. Bele sem gondolunk, hogy mit érezhetnek ezek a nők, és ez csak a jéghegy csúcsa.



Vasvári Vivi például egy nagyon dekoratív, csinos és szexi nő, aki modellként is megállja a helyét. Most nagyon finoman fogalmaztunk, mert úgy állnak rajta a ruhák, mintha csak Hollywoodból lépett volna ki, és a lábai leginkább az amerikai felhőharcolókra hasonlítanak.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések