A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Hajdúszoboszlói teniszsiker Afrikában: Bondár Anna odatette magát


Az első dél-afrikai versenyhelyszínén már a legjobb nyolc között van Bondár Anna.


Miközben a világ elitje Melbourne-ben, az Australian Openen teljesít szolgálatot, az egyelőre még top 100-on kívül lévő Bondár Anna Dél-Afrikában halad egyre szebben előre egy 25 ezer dollár összdíjazású női ITF tornán. A héten a második mérkőzését is megnyerte ugyanis a Hajdúszoboszló SE versenyzője. Kedden orosz ellenfelét verte a hajdúsági teniszező 6:4 6:3-ra, csütörtökön pedig ugyanilyen arányban egy brazil hölgyet. Bondár Anna ezek mellett Jani Luca Rékával az oldalán párosban is továbbjutott, miután három szettben legyőzött egy francia párost.

– Bebizonyosodott, hogy jól sikerült az év eleji alapozásom – kezdte a értékelését a világ másik részéről a fiatal teniszező. – A csütörtöki mérkőzésem előtt jó megérzéseim voltak, olybá tűnik, hogy bejöttek. Bár 2019-ben három szettben kikaptam a brazil Gabriele Cetől, ezúttal végre sikerült végig nekem irányítanom a mérkőzést, és két játszmában lezárnom az összecsapást – összegezte közvetlenül győztes meccse után.

Végül Bondár Anna arról is beszélt, nagy sikernek érzi, hogy ott lehet a legjobb nyolc sportoló között Potchefstroomban. Ellenfele a hazai színekben teniszező, a világranglistán jóval hátrébb rangsorolt Zoe Kruger lesz szombat délelőtt. Hajdú-Biharban reméljük, bizakodva állhatunk az elődöntő kapujába.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések