A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Gyurcsány Ferenc brutál részeg videóján pörög most az internet népe


A közösségi oldalra feltöltött anyag kapcsán egy volt minisztere is megszólalt.


Bár egy mókázásért nem kell a szomszédnál kopogtatnia Gyurcsány Ferencnek, a DK-elnök most mégis zavarba ejtő videót osztott meg a közösségi oldalán. Nem véletlen, hogy sokan el is bizonytalanodtak: vajon egy újabb gyurcsányi sziporka indult hódító útjára az interneten, vagy az egykori miniszterelnök esetleg némi alkohollal oldotta a videókészítés okozta lámpalázat?

– Szevasztok, elmentem, befejeztem, készen van. Nem vagyok hajlandó tizedjére elmondani, hogy mit kell lájkolni, feliratkozni, követni. És hamarosan jelentkezem, Feri – mondja Gyurcsány Ferenc nem éppen kimért állapotban a felvételen.

Gyurcsány volt környezetvédelmi minisztere, Fodor Gábor is döbbenten nézte a „produkciót”.

– Ez nagyon rosszul néz ki... De hát nagyon nagy meglepetés nem ér senkit sem – kereste a szavakat a volt SZDSZ-es pártelnök a Hír Tv Plusz Mínusz című műsorában.

– Mindenki látja, miről van szó, aki már mulatott át éjszakát, avagy látott saját környezetében alkoholosan befolyásolt embert – vette át a szót a másik vendég, Lánczi Tamás politológus, aki egy piás nagybácsihoz hasonlította Gyurcsányt és feltette a kérdést: mi volt ezzel Gyurcsányék célja?

– Magyarországon van körülbelül egymillió alkoholbeteg. Lehet, hogy az „egy vagyok közületek, értetek harcolok”-effektus lép itt be – vélekedett a politológus.



Tény, hogy az Instagramra feltöltött rövid felvételen valóban hevesen gesztikulál, furcsán beszél és nevetgél a volt miniszterelnök, miközben a háttérben valakik jól szórakoznak a mondatain.

Kerestük Gyurcsány Ferencet a felvétellel kapcsolatban, ám a szóvivőjén keresztül annyit üzent, hogy naponta számos, hasonlóan méltatlan támadás éri, éppen ezért a legfrissebbekre már nem is kíván reagálni.

Ők sem vetették meg az alkoholt

Ha ital, akkor a volt orosz elnök, Borisz Jelcin neve megkerülhetetlen. Jelcin megannyi nyilvános megjelenésén csetlett-botlott, vagy épp elnökhöz méltatlanul táncra perdült.

Bill Clinton egykori amerikai elnök emlékirataiból az is kiderül, hogy Jelcin egyszer alsógatyában rohangált a Fehér Ház kertjében, mert nyomban pizzához akart jutni. A „pizzás éjszaka” utáni estén is bonyodalmat okozott, akkor ittas behatolónak nézték, ugyanis az orosz elnök a magas rangú vendégek szálláshelyéül szolgáló Blair House pincéje körül bóklászott.

Pálffy István a parlamentben alkotott maradandót, amikor odament a felszólalását tartó képviselőtársához, hogy elköszönjön tőle, a többiek szerint alaposan felöntött a garatra.

Bár részegnek soha nem látták, egy pohár sörnek vagy fröccsnek néha nem tudott ellenállni Horn Gyula néhai miniszterelnök sem, akiről volt titkárságvezetője írt könyvet.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések