A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Ennek nem fogsz örülni, maradnak a mínuszok, de van ennél rosszabb hírünk is


Az előrejelzések szerint, továbbra is kemény mínuszokra kell számítani.


Hétfőn az ország túlnyomó részén derült vagy gyengén felhős, napos időre számíthatunk, majd késő délutántól növekedni kezd a felhőzet nyugat felől, de késő estig nem kell csapadékra számítani. Az északi, északnyugati szelet több helyen élénk, néhol időnként erős lökések kísérhetik.

A legmagasabb nappali hőmérséklet többnyire -2 és +4 fok között várható. Késő estére többnyire -1 és -9 fok közé, a kevésbé felhős, hóval borított, szélvédett tájakon -10 fok alá hűlhet a levegő.

Kedden a fölénk húzódó felhőzet napközben fokozatosan szakadozik, vékonyodik, a legtöbb napsütés az ország keleti felében várható, nyugaton inkább az erősen felhős ég lesz a jellemző. Elsősorban a nap első felében, főleg a Dunántúlon fordulhat elő hószállingózás, gyenge havazás.

Helyenként megélénkül a délkeleti, keleti szél. A minimum-hőmérséklet általában -3 és -10 fok között alakul, azonban a derült, szélvédett, havas tájakon -10, -17 fokot is mérhetnek. Délután -2, +5 fok várható.

Az éjszaka érkezett felhőzet a nap második felében kezd el csökkenni, szakadozni. Napközben elszórt jelleggel várható csapadék: többnyire gyenge eső, de reggel északon átmeneti ónos eső, északkeleten pedig hószállingózás, kisebb havazás is előfordulhat.

A délkeleti, estétől a Dunántúlon a nyugati szél többfelé élénk lesz. Hajnalban általában -1, -8, a kezdetben derült, havas részeken -9, -15 fok valószínű. Kora délután többnyire 4, 9 fok valószínű, de az Északi-középhegységben csupán 0 és +4 fok valószínű.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések