A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Elkapta várandósan a koronavírust, életét vesztette 29 évesen a szülés után


Tragikusan fiatalon vesztette életét egy brit egészségügyi dolgozó, aki még terhessége során fertőződött meg a SARS-CoV-2 vírussal, majd azt követően, hogy életet adott negyedik gyermekének, elhunyt a fertőzésben.


A 29 éves Becky Regan a brit Nemzeti Egészségügyi Szolgálat (NHS) egészségügyi asszisztenseként dolgozott 2020 júniusa óta, emellett pedig büszke háromgyermekes anyukaként tevékenykedett a családjában, és éppen a negyedik gyermekét várta.

Mint már több mint 100 millió ember világviszonylatban, Becky is megfertőződött a koronavírussal, ám ő is azon balszerencsésebb emberek közé tartozott, akinél nagyon súlyos volt a lefolyása a betegségnek, így januárban kórházba kellett szállítani.

Állapota ezt követően meglehetősen gyorsan kezdett el romlani, és már lélegeztetőgépre is kellett tenni, hogy sikerüljön megmenteni az életét – írja a Metro. A tragédia végül nem maradt el, és február 1-jén Becky örök álomra hajtotta a fejét.

Becky végül összesen négy gyermeket hagyott maga mögött, ugyanis betegsége alatt, terhességének 31. hetében sürgősségi császármetszést hajtottak rajta végre. A 29 éves anyuka tragédiáját még szomorúbbá teszi, hogy ennek következtében soha nem találkozhatott a negyedik gyermekével.

Az NHS dolgozóit és Becky kollegáit mélyen lesújtotta a haláleset, mint a Northumbria régió kórházait karbantartó alap vezetője is fogalmazott, mindenki magáénak érzi a tragédiát, Becky ugyanis nagyon kedvelt személy volt a barátai és kollegái körében.

Minden egyes haláleset tragédia a pandémia ideje alatt, ám Becky elvesztése különösen fájdalmas mindenki számára, hiszen éppen most hozott világra egy gyermeket, és a közeli családjának pont most kell a létező legrosszabb hírt kapnia. Őszinte részvétünk a hozzá közelállóknak, és mindenkinek, aki megpróbálta megmenteni

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések