A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kokainkereskedőkre csaptak le a magyar rendőrök


A két férfi Kecskeméten és Budapesten értesítette a kábítószert, akik ezzel jelentős pénzösszegre tehettek szert.


A rendőrségi közlemény szerint F. Krisztián és társa, G. Károly ellen indult eljárás kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt. Az információk szerint a 31 éves budapesti G. Károly január 9-én megjelent F. Krisztián kecskeméti lakásán, ahol vélhetően kábítószert vásárolt, majd autóval távozott.

A nyomozók az autót, illetve a benne ülő személyeket még a városon belül megállították, majd átvizsgálták. A jobb első ülés alatt mobiltelefonokat, valamint egy reklámtáskában átlátszó vákuumozott fóliában 210 gramm fehér, por állagú, míg egy kisebb zacskóban kábítószergyanús anyagot találtak, foglaltak le.

Húsz embert akart átcsempészni a magyar határon egy férfi, a rendőrség elfogta

F. Krisztián lakásán szintén kutatást tartottak, és amikor meglátta a rendőröket, kidobott egy dobozt az erkélyről az udvarra. A lakásban és a kidobott csomagban összesen 790 gramm fehér kábítószergyanús anyagot találtak.



A kutatás során előkerült egy feltehetően maroklőfegyver, valamint több mint tizenhárom millió forint is, mellette egy fóliázógéppel. A lefoglalt kokain fekete piaci értéke huszonöt millió forint, ami már nem kerülhet ki az utcára.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések