A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Életet mentett Barcson a szén-monoxid érzékelő


A tűzoltók húsz riasztást kaptak a hétvégén. Családi ház tűzhöz és közlekedési balesetekhez is vonultak az egységek, a szén-monoxid-érzékelő életet mentett Barcson.


Balatonlelle térségében, a 67-es főút közelében egy busz személyautóval karambolozott. Az autóbusz árokba csúszott, a gépkocsi keresztben állt meg az úton. A balatonboglári önkormányzati tűzoltók vonultak ki, s a forgalmi akadály megszüntetésében is közreműködtek.

Tűz ütött ki egy jutai családi ház kazánhelyiségében, s a lángok átterjedtek a főépületre is. A kaposvári tűzoltók vonultak ki, s négy vízsugárral kezdték a lángok oltását. A megyei katasztrófavédelmi igazgatóság közölte: a tüzet végül csaknem két óra alatt sikerült teljesen eloltani. Az ingatlan lakhatatlanná vált, s az ott élő idős ember rokonokhoz költözött.

Több közlekedési baleset történt a hétvégén, s Kaposváron a hó súlya és a felázott talaj miatt egy 15 méteres fa kidőlt és kidöntött egy kandelábert. A Kötél egyesület tagjai feldarabolták a fát, s gyökérzetét leemelték kandeláberről, így az áramszolgáltató munkatársai kiszakaszolták a sérült oszlopot. A szén-monoxid-érzékelő életet mentett egy barcsi házban. A készülék sípolására a lakók ablakot nyitottak, s az udvaron várták meg a helyi tűzoltókat. Az egység méréseket végzett, s szintén kimutatták a mérgező gázt az épületben.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések