Hirdessen itt

Egyszerű volt a terve, aláírat minden papírt a feleségével, aztán meggyilkolja, hogy övé legyen a pénze


Legalább 26 évet börtönben fog tölteni a 62 éves Raymond Hoadley, miután a bíróság úgy döntött, előre megfontolt szándékkal, brutálisan végzett a feleségével.


A férfi védője azzal próbálkozott, hogy Hoadley csak valamilyen idegösszeomlás következtében gyilkolt, és azt próbálta bebizonyítani, hogy a férfi mentális zavarokkal küszködik, de nem nagyon hatotta meg a bíróságot.

Miután Hoadley-nek megromlott a kapcsolata a feleségével, és arra kényszerült, hogy elhagyja a közös házukat,

meggyőződésé vált, hogy a nő mindenét elvette. Rettegett a gondolattól, hogy Jackie megismerkedik valakivel, ő pedig hoppon marad.


A férfi teljesen belecsavarodott a gondolatba, megszállottja lett, hogy őt kisemmizték, társaságban is sokat emlegette az ismerőseinek.

A dolog odáig fajult, hogy elhatározta, hogy ez így nem maradhat.

Néhány nappal a gyilkosság előtt, aláíratot minden dokumentumot a nővel, hogy baj esetén rászáll a teljes közös vagyonuk, ami kábé egymillió fontot és a házukat jelenti. Szegény nő nem sejthette, hogy a halálos ítéletét írta alá.

Hoadley kicsit kivárt, aztán éjszaka betört Jackie Hoadley-hez, és brutálisan megölte. A nővel hét, az arcába és a nyakába mért szúrás végzett.

A férfi valamiért azt gondolta, hogy ezzel be is biztosította az életét. Hát nem.

Bár Hoadley tagadta a gyilkosságot, a nyomozók találta néhány véres ujjlenyomatot a fürdőszobában, és a betörő cipőjének talpnyoma egyezett az ő cipőjének a talpmintájával.

Az eset még tavaly, azaz 2020 júliusában történt, a férfit most ítélték el.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések